BAS LUITING – INSPIRATOR & SPARRINGPARTNER IN ‘DE NIEUWE ECONOMIE’

“Ik richt me voornamelijk op onderwijsinstellingen (MBO – HBO – WO) om docenten én studenten op weg te helpen met hun duurzame toekomst; als hybride docent zonder boeken en beeldschermen.”

Sparren met een expert om stappen te maken in De Nieuwe Economie*?

Sinds 2012 help ik werkzoekenden, ZZP-ers, CEO’s en bestuurders een stap verder met hun ambitieuze zoektocht naar een ‘Nieuwe economie’.  > klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens <

Als sociaal- en circulair ondernemer heb ik ervaren dat ik mijn gesprekspartners kan enthousiasmeren en ‘out of the box’ kan helpen denken d.m.v. een inspiratieboost. Ze versnellen daardoor hun doelstellingen en kunnen mijn adviezen direct toepassen in hun businessmodel èn bij hun (keten)partners.

Als ambassadeur van MVO Nederland (Circulaire Economie) bied ik een groot netwerk aan waarvan Het Versnellingshuis Circulaire Economie een interessante èn belangrijke speler is. Als Entrepreneurial Fellow van Het Groene Brein heb ik tevens mijn netwerk in de wereld van de wetenschap vergroot.

Op zoek naar een specifieke oplossing voor jouw idee en / of uitdaging?

De transitie naar een nieuwe economie is wat ik met jou wil bereiken. Hoe doe je dat? Waar liggen jouw prioriteiten? Ik help je daarmee. Met behulp van De Nieuwe Businessagenda** leid ik je aan de hand van zeven agendapunten*** naar die nieuwe economie. Dat is de snelste route.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging mèt arbeidsvreugde?

Verdiep je dan in de mogelijkheden voor een nieuw werkveld, die ‘switch’ in je carrière. Er zullen het komende decennium ca. 1,3 miljoen banen verdwijnen en voor ruim 1,4 miljoen banen is nog geen invulling! En er gaan nieuwe banen komen die nu nog niet bestaan. Omscholing naar die Nieuwe Economie is één van de uitdagingen; ik kan je hierin adviseren.

De snelste route naar een Nieuwe Economie* wordt mogelijk gemaakt d.m.v. De Nieuwe Business agenda** van MVO Nederland: de 7 agendapunten*** zijn: Nieuwe rijkdom – Echte prijzen – Transparante ketens – Inclusief ondernemen – Groene energie – Biodiversiteit – Circulaire economie.