Radio Circulair verzorgde een exclusieve live-uitzending vanaf het nieuwjaarsevent van MVO Nederland op 23 januari 2020 in De Beurs van Berlage. De samenvatting van deze uitzending is hieronder als Podcast terug te luisteren.

  • Maria van der Heijden (Directeur MVO NL) “De Nieuwe Economie Index”
  • Sofie van den Enk (Dagvoorzitter ) “Ik word niet meer als gekkie versleten in mijn duurzame leven”
  • Ruud Koornstra (Duurzaam ondernemer) “Elektrisch rijden wordt goedkoper dan reizen met de trein”
  • Maria van der Heijden “Liever een vrouw, support van mannen”
  • Joan Kramer (Gewoonboot 1.0 en 2.0) “Ik kom mijn geleerde lessen van MVO NL tijdens m’n presentatie weer teruggegeven”
  • Gerdien Dijkstra (MVO NL – organisatie NE20) “Dit is waar we het voor gemaakt hebben”

Wil je ook een radio uitzending en/of een podcast tijdens en/of van jouw evenement? Informeer dan even via het contactformulier; dank voor het luisteren!

foto: MVO Nederland

Radio Circulair is een online internet radioprogramma waar ‘De Nieuwe Economie’ centraal staat.

Radio Circulair is leerzaam, informatief, knoopt partijen aan elkaar en speelt in op de actualiteiten uit ‘De Nieuwe Economie’; iedere donderdagmiddag van 5 tot 7 uur via deze LINK! Tijdens (of voor) de uitzending kan je d.m.v. de APP (via 06 50 204 200 – Bas Luiting) een vraag indienen die we tijdens de uitzending voor je beantwoorden; zo wordt radiomaken interactief.

We maken gebruik van de studio van Rararadio; een platform voor muziekliefhebbers met veel ruimte voor interessante gesprekken. Naast ‘De Nieuwe Economie’ worden thema’s als kunst, design en cultuur, racisme, discriminatie en onderdrukking besproken.We geven onze gasten graag een podium om actualiteiten bespreekbaar te maken en om een tegengeluid te laten klinken”, aldus de woordvoerder van Rararadio. Klik op het logo van Rararadio om op donderdagmiddag tussen 5 en 7 uur naar de uitzending van Radio Circulair te luisteren:

Onze nieuwsitems zijn afkomstig van MVO Nederland, Het Groene Brein, het Versnellingshuis CE, RVO (rijksdienst voor ondernemers), Futureproof.Community en diverse populaire nieuws websites.

De uitzendingen van Radio Circulair (terug)luisteren kan via de MixCloud van RaRaRadio. Even scrollen door de historie! onze uitzendingen zijn herkenbaar aan dit logo van Radio Circulair: Het overzicht van alle uitzendingen inclusief de onderwerpen hebben we voor je op een rijtje gezet op de uitzending gemist pagina.

Wil je een keer mijn studiogast zijn, als sidekick of wil iets pitchen in één van de uitzendingen of ben je op zoek naar een circulaire match? Stuur me dan een bericht via de contactpagina.

Op 31 januari 2020 is Radio Circulair aanwezig  als talkshow-gast en voor opnames tijdens de presentatie van de duurzame agenda van Fontys Hogescholen in Eindhoven waar die middag ook het Fontys Expertisecentrum Circulaire Transitie wordt geopend. Keynote speaker is Anne-Marie Rakhorts en Harm Edens, voorvechter van de circulaire economie, is dagvoorzitter. De opnames worden donderdag 6 februari door Radio Circulair uitgezonden.

Radio Circulair exclusief boeken voor jouw evenement? Neem dan even contact met ons op via de contactpagina.