Radio Circulair was een media-pilot-project voor de periode van 1 jaar en is verlengd met een half jaar. (mei 2019 – dec 2020). 

Radio Circulair was een online internet radioprogramma waar ‘De Nieuwe Economie’ centraal staat.

Radio Circulair is leerzaam, informatief, knoopt partijen aan elkaar en speelt in op de actualiteiten uit ‘De Nieuwe Economie’; iedere donderdag van 19:00 tot 20:00 uur via deze LINK! Tijdens (of voor) de uitzending kan je d.m.v. de APP (via 06 50 204 200 – Bas Luiting) een vraag indienen die we tijdens de uitzending voor je beantwoorden; zo wordt radiomaken interactief.

We maken gebruik van de studio van Rararadio; een platform voor muziekliefhebbers met veel ruimte voor interessante gesprekken. Naast ‘De Nieuwe Economie’ worden thema’s als kunst, design en cultuur, racisme, discriminatie en onderdrukking besproken.We geven onze gasten graag een podium om actualiteiten bespreekbaar te maken en om een tegengeluid te laten klinken”, aldus de woordvoerder van Rararadio. Klik op het logo van Rararadio om op donderdagavond tussen 7 en 8 uur naar de uitzending van Radio Circulair te luisteren:

Onze nieuwsitems zijn afkomstig van MVO Nederland, Het Groene Brein, het Versnellingshuis CE, RVO (rijksdienst voor ondernemers), Futureproof.Community en diverse populaire nieuws websites.

De uitzendingen van Radio Circulair (terug)luisteren kan via de MixCloud. Even scrollen door de historie! Onze uitzendingen zijn herkenbaar aan het logo van Radio Circulair: Het overzicht van alle uitzendingen inclusief de onderwerpen hebben we in de vorm van een podcast op een rijtje gezet op de uitzending gemist pagina.

Wil je een keer mijn studiogast zijn, als sidekick of wil je iets pitchen in één van de uitzendingen of ben je op zoek naar een circulaire match? Stuur me dan een bericht via de contactpagina.