Dagvoorzitter / debatleider

“Ik voel me op een podium net zo lekker als in de radiostudio. Een goed debat, een interview, veel interactie; daar gebeurt het. Ik inspireer en enthousiasmeer mensen, dat is mijn arbeids- én levensvreugd … als dagvoorzitter, debatleider of keynote speaker.”  

Radiomaker / presentator

Bas Luiting startte in het voorjaar van 2019 met RADIO CIRCULAIR vanuit de studio van Rararadio. Iedere week op donderdagavond, van 7 tot 8 uur, brengt hij nieuws en achtergrondverhalen uit het circulaire domein afgewisseld met gezellige muziek.

Branding en Business Consultancy

Met ruim 20 jaar ervaring op de teller als circulair ondernemer legt Bas Luiting je uit hoe in een circulaire economie een merk een sterk merk wordt en wat de consequenties zijn in je marketing strategie. Korte, midden en lange termijn doelen met gezond resultaat onder aan de streep.

Redesigner en maker

Bas Luiting (Haarlem 1958) is opgegroeid in Eindhoven, een stad waar de ontwerp- en maakindustrie een belangrijke rol speelt. Vanuit zijn bedrijf NEXT CIRCLE bedenkt hij de meest uiteenlopende innovatieve oplossingen voor circulaire vraagstukken. Met zijn netwerk in deze regio zijn wetenschappers, onderwijs en de High Tech Campus belangrijke schakels. 

FutureProof.Community

Samen met MVO Nederland en NL Circulair is Bas Luiting de verbindende schakel op het regionale digitale platform FutureProof.Community 040circulair.  Regionale Matchmaking in de circulaire economie is het doel van dit platform.

Keynote speaker
Bas Luiting is beschikbaar als keynote speaker 

Nevenfuncties:

Ambassadeur MVO Nederland

Ambassadeur Het Versnellingshuis Circulaire Economie

Entrepreneurial Fellow Het Groene Brein

Ambassadeur ‘Broodje Poep’