Eindeloos veranderen met duurzame bouwstenen.

BB Bricks is een modulaire bouwsteen, gemaakt van recycle en/of nieuwe grondstof. Het materiaal is vergelijkbaar met dat van de dopjes van onze PET-flessen. Het ontwerp is geïnspireerd op Lego, maar dan een maatje groter ( 9 x 18 x 5,5 cm.) en dus voor volwassenen (vanaf 14 jaar).

Ze zijn geschikt voor binnen- en buitentoepassing en er is geen lijm of specie nodig voor een goede verbinding. Eindeloos veranderen is het toverwoord voor BB Bricks en, net als Lego, hopen we dat dit product nooit afval wordt! Heeft u wel eens iemand Lego zien weggooien?

Accessoires worden niet door BB Bricks verkocht, die kan je zelf maken met een 3D printer. In de toekomst komt er een platform met 3D tekeningen van BB Bricks accessoires. Daar kan je je eigen creaties vervolgens aan toevoegen. Het is de bedoeling dat deze tekeningen in een open source-omgeving de wereld rondgaan. Het digitaal delen van deze informatie is de toekomst.

Interieur:

DSC_0012 kopie.JPG

Keuken:keuken03.jpgBadkamer:badkamer02.jpgBB Bricks specials:

Bas Luiting, de bedenker van BB Bricks,  is ruim 20 jaar ontwerper en producent van desktop stekkerdozen. Hij transformeerde ook zijn BB Bricks naar een Oplaadpunt.  (2 x 230 volt 16 ampere contactdoos, incl. aansluitsnoer van 1,5 meter met randaarde stekker)

BB Bricks of een oplaadpunt bestellen? Graag via onze contactpagina