Inspiratietour ‘circulair’ op Strijp-S

Tijdens deze inspiratietour op Strijp-S (Eindhoven) neem ik je mee in de transformatie van het voormalige Philips fabrieksterrein (1916 – 2000) naar een nieuwe circulaire stad. 

Strijp-S is het ultieme voorbeeld van een moderne stadstransformatie waar kennis, wetenschap, design en maakindustrie samenkomen. Waar wonen, werken, retail, vrije tijd en horeca in de juiste verhouding zich iedere dag opnieuw uit kunnen vinden, waar geëxperimenteerd kan worden met nieuwe ‘urban’ initiatieven.

Plug In City, winnaar van de Award ‘Beste circulaire werklocatie 2017’ is het hoogtepunt van de tour.


  Tijdens de evaluatie (aan het einde van de tour) gaan we bekijken wat en wie je uit ons netwerk nodig hebt om de volgend dag concrete vervolgstappen te kunnen zetten om deel te nemen in een circulaire economie.

  Duur van de tour: maximaal 3 uur,  maximaal 20 personen per groep

  aanvang tour: 09:30 uur / 13:30 uur / 19:00 uur   Alle dagen, dus ook in het weekend!

  KOSTEN
  Deze tour kost € 495,00

  Overnachten, ontbijt, lunch, diner, pintje pakken, bierproeverij, wijnproeverij … we kunnen het allemaal voor je regelen! Altijd op Strijp-S, daar gebeurt het!


   Privé tour DUTCH DESIGN WEEK 2020:

   Privé tours (max. 8 personen) langs diverse hoogtepunten van de Dutch Design Week op Strijp-S of op één van de anderen mooie locaties in Eindhoven zoals bijvoorbeeld Sectie-C of de graduation expositie van de Design Academy Eindhoven. De Dutch Design Week is van 17tot en met 25 oktober 2020. 

   De kosten voor deze tour zijn op aanvraag.

   Direct boeken!

   Vul het onderstaande formulier voor meer informatie over onze tours. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!


    Start tour: Plug-in City, Strijp-S 

    AlexAuthor