Circulaire Economie is maatwerk

De transitie van een lineaire naar een circulaire economie in een bedrijf of organisatie is een proces dat stap voor stap wordt gerealiseerd; Rome is tenslotte ook niet in 1 dag gebouwd …

Bijna alle kennis die je daar voor nodig hebt is tegenwoordig te vinden op het internet; het is dus tijdverspilling om zelf deze wielen uit te vinden. Bedrijven en organisaties die al aan de slag zijn gegaan delen graag hun kennis; de circulaire economie transitie is ‘open source’ en vooral geen wedstrijd.

Begeleiding op maat.
Het proces van deze transitie is voor elke partij weer anders en dan is een expert met een helikopterblik onmisbaar; ééntje die je op weg kan helpen d.m.v. kennis en een gedegen netwerk. Niet full time, maar eens per maand of kwartaal een paar uurtjes om het gedane werk te evalueren en de nodige tips te geven voor de komende periode.

Eerst het laaghangend fruit.
In de meeste situaties kunnen we al direct beginnen met het oppakken van ‘laaghangend fruit’ en de medewerkers bekend maken en te enthousiasmeren met deze positieve transitie. ‘Alle neuzen dezelfde kant op’! Circulair gaat over grondstoffen maar zit voor 50% ‘tussen de oren’ …

Interesse in een begeleiding circulaire economie op maat?
Vul het onderstaande formulier in voor een telefonische afspraak t.b.v. een trajectbegeleiding circulaire economie. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!


    AlexAuthor