Keynote speaker, dagvoorzitter, debatleider

“circulaire economie is gewoon business”

Keynote speaker

Ik ben een enthousiast en inspirerend keynote speaker tijdens congressen, symposia en  inspiratierondleidingen op Strijp-S. Ook in kleine kring voor beleidsmakers, bestuurders en politici. 

Als keynote speaker vertel ik niet WAT een circulaire economie is maar HOE je er een businessmodel van maakt dat past in onze tijdgeest. Met ruim 20 jaar circulair ondernemen op de teller laat ik zien waar ’t met duurzaamheid fout ging en op welke wijze er circulaire verdienmodellen ontstonden waar verjaardagsgasten nog steeds van smullen …

‘Van Praatplan naar DoenScenario’ is één van de meest gevraagde verhalen waar de succesformule wordt uitgelegd in een circulaire economie. Praten is 1; doen is 2.
Met spraakmakende voorbeelden uit de afgelopen 30 jaar waarbij experimenten zoals het Kantoor van de Toekomst met Chriet Titulaer niet in ontbreken.

Dagvoorzitter / debatleider

Ik voel me op een podium net zo lekker als in de radiostudio. Een goed debat, een interview, veel interactie, daar gebeurt het. Ik inspireer en enthousiasmeer mensen, dat is mijn arbeids én levensvreugd …

Trainer / coach toegepaste circulaire economie

Ik heb een trainingsmethode ontwikkeld waardoor bedrijven en organisaties in 1 dag praktisch aan de slag kunnen in een circulaire economie; een ‘Hands on en No Nonsens methode’!

****

Referentie RABOBANK

Bas Luiting is een echte pionier op het gebied van circulaire economie. Voor het Rabobank symposium Brainport Circulair  wist hij op een hele bevlogen en inspirerende manier kenners en niet-kenners te interesseren. Maar ook vóór het symposium heeft hij de Rabobank enorm geholpen met het verhogen van de kennis over circulair ondernemen. De kracht van Bas zit in het feit dat hij iets wat heel complex lijkt op een hele simpele, eenvoudige en enthousiaste manier kan brengen.

Eerke Hoven, Directeur Bedrijven & Private Banking – Rabobank Het Groene Woud Zuid

Marleen Pleijsier Adviseur Marktbewerking, Communicatie & Coöperatie – Rabobank Eindhoven-Veldhoven

Referentie MVO Nederland

Bas Luiting is al jaren een bevlogen spreker. Vanuit zijn invalshoek als ondernemer, vader, lokale aanjager en muzikant weet hij steeds op nieuwe manieren zijn publiek te betrekken en boeien. Ik heb het genoegen om 1 a 2 keer per jaar ergens in het land samen met Bas te mogen spreken. Zijn rijke ervaring en creatieve geest stellen hem in staat om diverse soorten publiek mee te nemen in zijn verhaal. Uiteraard op zijn eigen Brabantse wijze!

Michel Schuurman Directeur Economie & Politiek – MVO Nederland 

****

Meer informatie? Vul het aanvraagformulier hier onder volledig in.


    AlexAuthor