‘Kleine Klusjes in Huis’ van start

Na de Covid-19 lock down (medio juli ?)  start ik met een nieuwe activiteit: Ik richt me op ouderen die géén hulp in de buurt hebben voor de Kleine Klusjes In Huis; ik bied aanvullende technische mantelzorg met toegevoegde sociale waarde.

We zien dat ouderen betaalde mantelzorg inhuren en dat is tevens de doelgroep waar ‘de kleine klusjes in huis’ blijven liggen. Een nieuwe vorm van sociaal ondernemerschap: technische mantelzorg tegen een vergoeding voor ouderen die langer thuis blijven wonen en waar behoefte is aan wat extra aandacht. Waar nodig is het tevens een signaleringsmogelijkheid naar directe familie om even te laten weten ‘hoe het met vader en/of moeder gaat’ … twee vliegen in één klap.

Daarna start ik een landelijk community met kluspartners, die net als ik,  aanvullende technische mantelzorg met toegevoegde sociale waarde willen leveren. Via deze website, Twitter en LinkedIn ga ik je hierover informeren.

 

Bas LuitingAuthor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *