Bas Luiting, keynote speaker

“circulaire economie is gewoon business”

Keynote speaker

Bas Luiting is een enthousiast en inspirerend keynote speaker tijdens congressen, symposia, inspiratierondleidingen op Strijp-S, alsmede in kleine kring voor beleidsmakers, bestuurders en politici. 

Als keynote speaker vertelt hij niet WAT een circulaire economie is maar HOE je er een businessmodel van maakt dat past in onze tijdgeest. Met ruim 20 jaar circulair ondernemen op de teller laat hij zien waar ’t met duurzaamheid fout ging en op welke wijze er circulaire verdienmodellen ontstonden waar verjaardagsgasten nog steeds van smullen …

‘Van Praatplan naar DoenScenario’ is 1 van de meest gevraagde verhalen waar de succesformule wordt uitgelegd in een circulaire economie. Praten is 1; doen is 2.
Met spraakmakende voorbeelden uit de afgelopen 30 jaar waarbij experimenten zoals het Kantoor van de Toekomst met Chriet Titulaer niet in ontbreken.

Zijn inspiratietours op Strijp-S, het voormalige Philipsterrein aan de rand van het Eindhovense centrum zijn er gewild bij een breed publiek. In een 2 of 3 uur durende tour neemt Luiting je mee door de transformatie van Strijp-S, een nieuwe stad in een stad waar ‘circulair’ de rode draad is. 

‘Mijn kinderen erven grondstoffen’ is een lezing voor MKB familiebedrijven. Hoe doorbreek je traditioneel denken in een circulaire economie waarbij je rekening houd met je eigen ‘next generation’? Een breinbreker voor fiscalisten en de fiscus.

Trainer toegepaste circulaire economie

Bas Luiting heeft een trainingsmethode ontwikkeld waardoor bedrijven en organisaties in 1 dag praktisch aan de slag kunnen in de circulaire economie; een ‘Hands on en No Nonsens methode’!

 

Meer informatie? Vul het aanvraagformulier hier onder volledig in.


AlexAuthor